Organisatie heropening Bs. De Kingbeek 11 mei a.s.

05 mei 2020

Beste ouders en kinderen,

Dank jullie wel voor het geduld van afgelopen week, zodat wij de ingewikkelde klus om het fysiek onderwijs te organiseren konden uitvoeren. Ik realiseer me heel goed dat ik jullie met alle berichten heel veel informatie doe toekomen. Om het waarom van de organisatie te begrijpen zie ik helaas geen andere mogelijkheid. Ik heb de informatie verdeeld over verschillende bijlagen om het in delen te lezen. Neem de komende dagen de tijd en rust om alles goed door te nemen. Daar waar dingen niet duidelijk zijn, aarzel niet en vraag mij om uitleg!

Om alle informatie leesbaar aan te bieden ontvangen jullie verschillende bijlagen betreffende de organisatorische uitwerking van:
Bijlage 1: Algemene brief
Bijlage 2: Verdeling van de kinderen in twee cohorten en Indeling weken per cohort
Bijlage 3: Brengen, ophalen en zelfstandig komen van kinderen
Bijlage 4: Veiligheidsmaatregelen
Bijlage 5: Protocol Opstart Onderwijs
Bijlage 6: Aanvulling Stichting Kindante

Fijn als jullie alle vragen, opmerkingen, onduidelijkheden en complimenten met betrekking tot de overkoepelende organisatie op schoolniveau rechtstreeks naar mij sturen via Walvi. Ik verzamel de vragen en zal de komende 3 weken iedere schooldag uiterlijk om 20.00 uur een "vragen-opmerkingen-onduidelijkheden-complimenten mei 2020" bestand via Walvi delen met alle ouders waarin ik de strekking van het ingestuurde bericht opneem en een reactie, uitleg, waarom-onderbouwing toevoeg. Op deze manier ontvangt iedereen dezelfde informatie.
Onderwijsinhoudelijke en groepsgerelateerde vragen, opmerkingen, onduidelijkheden en complimenten graag rechtstreeks naar de leerkracht(en) van uw kind(eren) via Walvi.

Hartelijke groeten namens het team,

Resy van Leeuwen (directeur Bs. de Kingbeek)

Terug
Print