Schoolmaatschappelijk werk Kingbeek

14 september 2019
Beste ouders/verzorgers, Als ouder of opvoeder maak je iedere dag veel mee en kun je alledaagse vragen hebben over de opvoeding of de ontwikkeling van je kind. Maakt u zich zorgen over de kinderen, zou u wel eens willen weten hoe anderen iets aanpakken, heeft u vragen over school of zijn er problemen? Weet dat u er niet alleen voor staat.
Wij, Peter Boelens en Ludy van Brink, versterken het team van basisschool De Kingbeek en zijn maandelijks met een spreekuur op school te vinden. Wij kunnen door u als ouder en door leerkrachten worden ingeschakeld als er vragen zijn op het gebied van opvoeden, opgroeien, pesten op school, sociale vaardigheden, echtscheiding, enzovoort.

Maar u bent ook welkom met andere vragen die van invloed zijn op de ontwikkeling van uw kind en die niet meteen bij de leerkracht thuis horen. Of als u zelf ergens tegen aan loopt, even wil sparren of uw verhaal kwijt wil.

Op onderstaande data is één van ons aanwezig op school. Loop gerust bij ons binnen, we zijn te vinden in de teamkamer.
Dinsdag 10 september - 15.00-16.00u (Grevenbicht)
Dinsdag 1 oktober - 15.00-16.00u (Obbicht)
Dinsdag 12 november - 15.00-16.00u (Grevenbicht)
Dinsdag 10 december - 15.00-16.00u (Obbicht)

Mochten bovenstaande tijdstippen niet uitkomen, dan kijken we samen naar een passend moment. U kunt contact met ons opnemen via de leerkracht van uw kind of de IB'er, maar het mag ook rechtstreeks.

Hartelijke groet,

Peter Boelens
Maatschappelijk Werk
T: 046 - 457 19 19
E: pboelens@piw.nl

Ludy van Brink
Pedagogisch Werk
T: 06 - 22 74 64 45
E: lvbrink@piw.nl
Terug
Print