Muziek is er voor iedereen!

29 maart 2019
Aanstaande woensdag 8 mei vindt er een concert plaats dóór en vóór de kinderen van groep 1 t/m 4, én het schoolorkest en schoolkoor van beide locaties (dus van Obbicht én Grevenbicht).
Dit concert start om 11.00 uur in Oos Hoes te Grevenbicht en wordt georganiseerd door het Muziekcollectief: samenwerkingsverband van alle drie de harmonieën uit Obbicht en Grevenbicht.

Onder leiding van Karin Colaris en vrijwillige muzikanten werden er in al deze groepen muzieklessen gegeven, waarbij de kinderen liedjes leerden en kennis maakte met verschillende instrumenten van het harmonieorkest.
Voor de kinderen van locatie Obbicht vragen wij rij-ouders die op woensdag 8 mei om 10.30 uur de kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen brengen naar Oos Hoes te Grevenbicht. Ook voor de kinderen van het schoolorkest en schoolkoor uit Obbicht vragen wij rij-ouders. Graag opgeven bij groepsleerkracht én doorgeven hoeveel plekken mét gordel U ter beschikking hebt.

Wij nodigen álle ouders en geïnteresseerden van de groepen 1 t/m 4 (beide locaties) én de ouders van de leden van het schoolorkest en schoolkoor (ook van beide locaties) uit om bij dit mooie concert te zijn.

Het Muziekcollectief
Team De Kingbeek
Terug
Print